Csípőprotézis meditáció SGM.hipTM

3.900 Ft

  • Kipróbálnál egy szokatlan fájdalomcsillapító módszert?

  • Szeretnél feszültségek nélkül nyugodtan készülni a csípőprotézis műtétre?

  • Alkalmaznál alternatív megoldásokat a műtét utáni rehabilitációban?

  • Használtál már valamilyen meditációs technikát?

  • Tudsz relaxálni?

 

A meditáció és a relaxáció sokak számára biztosít nélkülözhetetlen segítséget. Sokan azonban nem ismerik és nem is alkalmazzák ezeket a módszereket, bár a technikák használata pozitív hatással lehetne a mindennapi életükre.

A fenti okok miatt döntöttem úgy, hogy szakemberek bevonásával készítek egy meditációs anyagot.

Címe:   „Vezetett meditáció, csípőprotézis műtét előtt és után -szuggesztív elemekkel”

márkaneve: SGM.hipTM

 

Mit tartalmaz ez az összeállítás?

Egy kézikönyvet és egy audio CD mellékletet. A kézikönyvben röviden és olvasmányosan bemutatjuk a meditáció hátterét, történetét és összefoglaljuk néhány technika általános jellemzőit. Ezután ismertetjük az általunk készített meditációk lényegesebb elemeit. A kézikönyv ezenkívül tartalmazza a CD melléklet teljes szövegét. A meditációkat célirányosan konkrét nehézségek kezelésére állítottuk össze és az alábbi területekre fókuszálnak:

 

Csípőfájdalom-csillapító meditáció

Csípőprotézis műtétre felkészítő meditáció

Csípőprotézis műtét utáni rehabilitációt, gyógyulást segítő meditáció

Általános és stresszoldó meditáció

+1 relaxációs gyakorlat

 

Kiknek szól a kézikönyv és a CD lemez?

Elsősorban azoknak, akik csípőprotézis műtét előtt állnak és egyelőre nincsenek alapos ismereteik a fenti módszerekről. Természetesen azok számára is hasznos lehet ez az anyag, akiket már megműtöttek és ismerik a meditációt, relaxációt.

Jól tudom, hogy a műtét előtt nagyon erős fájdalom jellemzi a páciensek mindennapi életét. Nekem is elég komoly fájdalmaim voltak, ezért úgy gondolom, hogy ilyen esetekben jelent segítséget a csípőfájdalom-csillapító meditáció. Később, amikor már rászánjuk magunkat a beavatkozásra, akkor a műtét okoz bennünk feszültségeket. Senki sem vállalkozik szívesen egy műtétre, függetlenül az operáció típusától. Ez egy olyan élmény, amit mindannyian kihagynánk az életünkből, ha a nehézségek – elsősorban a fájdalom – miatt nem lenne rá szükségünk. A műtétre felkészítő meditáció enyhítheti a felmerülő feszültségeket és az ezzel járó aggodalom mértékét. Közvetlenül a műtét utáni időszakra is készítettünk egy meditációt, ami a gyógyulásra, felépülésre van pozitív hatással. Még később a mindennapokban nyújt segítséget az általános, stresszoldó meditáció, illetve a relaxáció, bár ezeket a felvételeket már korábban is meghallgathatjuk.

 

Pár megjegyzés meditációs anyaggal kapcsolatban.

Fontos volt számunkra, hogy egyszerű készülékeken is meglehessen hallgatni az anyagot, ezért választottuk az audio CD formátumot. Sokak számára ezek a meditációs technikák ismeretlenek, ezért a felhasználás módját a lehető legkönnyebben oldottuk meg.

Egyszerűen és hatékonyan. Ez a cél lebegett végig a szemünk előtt. Ez azért is volt fontos, mert mindannyian, akik részt vettünk az összeállításban úgy hisszük, hogy ezek a módszerek rendkívül hatásosak. Sőt a módszerek hatékonyságára már születtek tudományos vizsgálatok is.*

Tudtad, hogy vannak országok, ahol bizonyos műtétek során a pácienseknek lehetőségük van meditációs anyag hallgatására? Pozitív megerősítéseket és kellemes megnyugtató mondatokat hallgatnak egy fülhallgatón keresztül közvetlenül a műtét előtt és a műtét közben! Ezeket az anyagokat pszichológus szakemberek állítják össze. Sőt, már Magyarországon is alkalmaztak ilyen módszereket. A nemzetközi eredményeket többen publikálták, illetve előadásokon mutatták meg a kutatásaikat. Statisztikailag kimutatható volt, hogy azok a páciensek, akik szuggesztív (megerősítő), megnyugtató szövegeket hallgattak a műtét közben, gyorsabban gyógyultak és kevesebb fájdalomcsillapítóra volt szükségük a rehabilitáció során. Úgy gondolom, hogy ezek figyelemre méltó eredmények.

 

*http://bja.oxfordjournals.org/content/82/6/861.full.pdf+html

*http://journals.cambridge.org/action/displayAbstract?fromPage=online&aid=460580&fileId=S0265021598000805

 

Mi jellemzi és hogyan készült az SGM.hipTM ?

A kézikönyv könnyen áttekinthető és kellően alapos ahhoz, hogy az olvasó világos képet kapjon a meditációról és a kapcsolódó fogalmakat is megismerje. Számos tanácsadó részvételével készült el a végleges kézirat.Természetesen rendkívül fontos volt az is, hogy megfelelő környezetben készüljön a hangfelvétel. Ennek érdekében profi stúdióban készült a teljes összeállítás és a meditációs anyagot Böhm Anita szinkronszínésznő olvassa fel.

 

Ok, értem, de akkor mit is kell csinálnom?

Először olvasd el a kézikönyvet és ezután helyezkedj el kényelmes pozícióba és indítsd el a CD lemezt. Hallgasd meg azt a felvételt, amelyikre meditálni szeretnél és az adott, konkrét problémádra nyújt segítséget. A teljes összeállítás egy vezetett meditáció, ami azt jelenti, hogy folyamatosan hallasz egy szöveget és neked végig erre a szövegre kell figyelned. A meditáció során pozitív szuggesztiókat is használunk. Ezek olyan szóbeli megerősítések, amelyek arra irányulnak, hogy erősítsék a megfogalmazott célokat. A meditáció és a relaxáció alatt kellemes háttérzene szól, sőt bizonyos helyeken a szöveg mellett egyéb kísérő hangokkal – madárcsicsergés, vízcsobogás stb. – fokozzuk a meditáció hatását.

 

Van esetleg bemutató?

Természetesen. Ha több információra lenne szükséged, akkor kattints a rövid bemutatóra a kézikönyvből. A tartalomjegyzéken kívül, néhány bemutató oldalt találsz benne a könyv különböző részeiből.

 


 

vagy ha szeretnél belehallgatni a meditációs összeállításba, akkor kattints a képekre a rövid részletetekért.

 

Csípőfájdalom-csillapító meditáció
Csípőprotézis műtétre felkészítő meditáció
Csípőprotézis műtét utáni rehabilitációt,
gyógyulást segítő meditáció
Általános és stresszoldó meditáció
Relaxációs gyakorlat

 

Érdekel! Mennyibe kerül?

Sokan és sokat dolgoztunk azon, hogy színvonalas anyagot állítsunk össze. Ennek érdekében számos szakemberrel egyeztettem. A kézikönyv és CD melléklet elkészítésében ezenkívül nagyon sok helyről kaptam segítséget. Hidd el nem volt egyszerű beszerezni az összes szükséges információt és egységes keretbe foglalni a teljes anyagot. Bízom abban, hogy értékelni fogod az erőfeszítéseinket!

Mindezeket figyelembe véve, a kézikönyv CD melléklettel (SGM.hipTM) ára 3.900 Ft + posta költség(1.595 Ft)

 

Fizetési mód. Utánvétellel, a számla a dobozban lesz.

Csomagajánlat!

 

Ha a csípőprotézis kiadványt, a gyógytornát, a meditációt és a 120 kérdés/válasz-t egyszerre, azaz csomagban rendeled meg, akkor az együttes kedvezményes ár:

14.500 Ft + posta költség (1.595 Ft)

Így az eredeti árhoz képest 3.100 Ft-ot spórolsz! A postaköltséged pedig pontosan annyi, mintha csak egy terméket rendelnél meg.

 

Ha további információt szeretnél a kiadványról, akkor kattints ide.

Ha további információt szeretnél a 120 kérdés/válaszról, akkor kattints ide.

Ha további információt szeretnél a gyógytornáról, akkor kattints ide.


Nekem ez nem elég, mert nulla kockázatot szeretnék!!!

 

OK! Interneten keresztül történt rendelés esetén 100%-os pénz visszafizetési garancia 30 napig

 

Ugyanúgy, mint más termékeink esetében, ha úgy érzed, hogy az SGM.hipTM nem nyújtott számodra semmi hasznosat és nem segíti a mindennapjaidat, akkor 30 napon belül nyugodtan visszaküldheted nekünk, és mi 100%-ban visszatérítjük az árát. Nem kérdezünk, nem akadékoskodunk, UTALUNK! Ez a lehetőség a csomagajánlatainkra is vonatkozik.

 

Ha a fentiek alapján úgy gondolod, hogy érdemes beszerezni a meditációt (SGM.hipTM ), akkor kattints most, a lent található „kosárba teszem” ikonra és hamarosan küldjük Csípőprotézis meditációt!

Vélemények (0)

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Csípőprotézis meditáció SGM.hipTM”értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.