Hasznos linkek

Az alábbiakban csupán néhány weblapot ragadtam ki a gazdag választékból, azonban ha még részletesebben szeretnénk tájékozódni, akkor szinte korlátlanok a lehetőségek, és  még nagyon sok honlapot találhatunk a csípőprotézis témakörében.

 

Magyar Ortopéd Társaság
Elsősorban szakmai honlap, amely főként szakorvosok számára készült. Ennek ellenére a laikus érdeklődők számára is sokrétű információt biztosít.
Műtét Info
Közérthető tájékoztatást nyújt a különböző műtétekről, köztük a csípőprotézis műtétről is.
Házipatika
Többféle csoportosításban lehet keresni a betegségek, problémák között. A csípőprotézisről is kaphatunk részletes információkat.
Egészségkalauz
Általános információt ad a csípőprotézisről.
Videó Klinika
Szakértők videofelvételeit lehet megnézni a különböző betegségekről, problémákról, köztük a csípőprotézisről is.
www.mcminncentre.co.uk
A felszínpótló protézisről ad teljes körű információt. A birminghamben található központ szervezésében felszínpótló műtéteket végeznek. A központot, dr. Mc Minn vezeti, aki kollégájával együtt fejlesztette ki ezt a protézis típust, azaz többé-kevésbé neki köszönhető, a felszínpótló protézis megszületése.
www.edheads.org
A honlapon részletes információt kaphatunk a csípőprotézisről, sőt rajzos animáció formájában levezethetjük a műtétet is…. Figyelem, a honlapon vannak műtéti fotók is, illetve a rajzos animációban is előfordulnak olyan részek, amelyeket csak erősebb idegzetűek részére javasolok.
www.mayoclinic.com
A világhírű klinika honlapján hasznos adatokat találhatunk a protézisről.
www.hipreplacement.com
A csípőprotézisről nyúlt átfogó, és gazdagon illusztrált tájékoztatást.
www.hipresurfacing.com
A felszínpótló protézisről kaphatunk részletes tájékoztatást.