Csomagajánlat

14.500 Ft

A „minden egyben” ajánlatunkban kedvezményes feltételekkel küldjük el az összes

termékünket egyben.

A csomag tartalma:

  • Csípőprotézis, egy operált páciens szemszögéből SBK.hipTM

Szakmailag ellenőrzött tájékoztató kiadvány

  • 120 kérdés/válasz a csípőprotézisről SQA.hipTM

Kézikönyv 3 lemezes audio CD melléklettel

  • Mindennapi gyógytorna csípőprotézissel, rehabilitáció idején és utána SPT.hipTM

Kézikönyv DVD melléklettel

  • Vezetett meditáció csípőprotézis műtét előtt és után – szuggesztív elemekkel SGM.hipTM

Kézikönyv audio CD melléklettel

Néhány szó röviden a termékekről:

SBK.hipTM        A kiadvány részletes és alapos információt biztosít mindazoknak, akiket érint a csípőprotézis beültetést. Az olvasó tájékoztatást kap a beavatkozás teljes folyamatáról, a felkészüléstől kezdve a műtéten át a felépülésig. A laikus olvasó számára is könnyen követhető kiadvány számos olyan információt biztosít, amelynek révén pontos és alapos képet kap minden érdeklődő.

SQA.hipTM        A 120 kérdés/válasz a csípőprotézisről részletes tájékoztatást nyújt az érdeklődőknek. Témacsoportonként három fő szegmensre bontottuk a kérdéseket. A kézikönyv tartalmazz az összes kérdést és választ, valamint rajzos ábrákkal, statisztikai adatokkal egyéb magyarázatokkal (pl.:szótár) ad teljeskörű tájékoztatást. A három CD lemezes hanganyagban a felkért szakértők 30-30 kérdésre válaszolnak. A bónusz szegmensben 15-15 kérdésre kap választ a hallgató. A lemezeken Prof. Dr. Hangody László, Dr. Zsiros Lajos PhD, Dr. Böröcz István PhD, Dr. Szabó István med. habil. és Duska Zsófia humánkineziológus, gyógytornász válaszol a kérdésekre.

SPT.hipTM         A gyógytorna összeállítás egy kézikönyvből és egy DVD lemezből áll. A kézikönyv rövid tájékoztatás után tartalmazza az összes gyakorlatsor rajzos grafikáját és a gyógytorna feladatok leírását. A DVD lemez öt különböző gyakorlatsort tartalmaz, melyek egymásra épülnek, ezért a műtét után a gyógyulás különböző fázisaiban ajánlott az elvégzésük. Bizonyos gyakorlatokat a műtét előtt is lehet gyakorolni, majd a műtétet követően fokozatosan –a megadott instrukciók alapján – lehet hozzákezdeni a többi gyakorlatsorhoz. A szakszerű összeállítás mindenki számára biztosítja a változatos és alapos gyógytornát.

SGM.hipTM       A meditációs összeállítás egy kézikönyvből és egy CD lemezből áll. A kézikönyvben röviden összefoglaljuk a meditáció történetét és hátterét, valamint a CD lemezen található meditációs hangfelvételek jellemzőit és szövegét. A CD lemez a csípőprotézis műtét előtti-, valamint a műtét utáni meditációs hangfelvételekből áll. Ezek mellett tartalmaz egy relaxációs gyakorlatot is. A meditációs anyag nagyszerű kiegészítő segítséget biztosít az érintett páciensek számára.

Amennyiben a négy terméket egyszerre rendeled meg, akkor az eredeti ár, (17.600 Ft) helyett kedvezményes áron, azaz

14.500 Ft + posta költség (1595 Ft)

áron szállítjuk a termékeket. Így az eredeti árhoz képest 3.100 Ft-ot spórolsz. A postaköltséged pedig pontosan annyi, mintha csak egy terméket rendelnél meg. Ha a fentiek alapján úgy gondolod, hogy érdemes beszerezni a csomagot, akkor kattints most, a lent található „kosárba teszem” ikonra és hamarosan küldjük számodra!

Vélemények (0)

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Csomagajánlat”értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.