Csípőprotézis gyógytorna SPT.hipTM

5.900 Ft

 • Hogyan tornázzak közvetlenül a műtét után?

 • Hogyan tornázzak a rehabilitáció alatt és azt követően a mindennapokban?

 • Mit tehetek annak érdekében, hogy jobban érezzem magam?

 • Mire kell feltétlenül figyelni a gyakorlatok végzése közben?

 • Vannak változatos gyógytorna gyakorlatok?

 

Bizonyára számos hasonló kérdés merül fel benned, a csípőprotézis műtét kapcsán. Eleinte természetesen a műtéttel, a protézissel kapcsolatban, illetve az egész csípőprotézis beültetés folyamatával összefüggésben vannak kérdéseid, gondolataid, sőt esetleg kételyeid, különböző érzéseid. Későbbiekben már gyakorlati és konkrét részletekbe menő kérdéseid lehetnek. A műtét után a „szürke hétköznapok” vetik fel végül azokat a gyakorlati nehézségeket, amelyekre választ kell találni. Ezek egyike bizonyára az, hogy mit tehetsz azért, hogy a lehető legjobb egészségi állapotban legyél. Ebben sok tényező játszik szerepet, de a gyógytornának kulcsszerepe van.

Erre nyújt megoldást a „Mindennapi gyógytorna csípőprotézissel, rehabilitáció idején és utána” gyógytorna kézikönyv DVD melléklettel. Illetve más néven SPT.hipTM.

Számomra a helyes gyógytorna kivitelezése komoly nehézségeket jelentett annak idején, amikor megműtöttek. Közvetlenül a műtét után a kórházban ez persze nem volt probléma. Otthon is lehetőségem volt arra, hogy a házi betegápolás keretében egy kiváló gyógytornász segítségével tornázzak, akinek nagyon sokat köszönhetek. Sőt később Hévízen is kitűnő szakemberek segítették a rehabilitációt. Ennek ellenére nem lehetett minden nap mellettem egy gyógytornász, viszont azt már akkoriban éreztem, hogy a gyógytorna megkerülhetetlen.

Bevallom, hogy a felépülés után mégsem tettem meg mindent annak érdekében, hogy az egészségem a lehető legjobb állapotban legyen. E miatt végül úgy döntöttem, hogy a kihagyás után visszatérek a gyógytornához. Sajnos azonban nem emlékeztem pontosan a gyakorlatokra, még úgy sem, hogy volt egy „házi készítésű gyógytorna” hangfelvételem. Nem tudtam megoldani azt sem, hogy rendszeresen eljárjak gyógytornászhoz, de nem találtam olyan hang vagy videofelvételt sem, ami segítséget jelentett volna. Végül ez vezetett ahhoz, hogy eldöntöttem, készítek egy gyógytorna könyvet video melléklettel azoknak, akiket csípőprotézissel műtöttek. Ez lett az SPT.hipTM

 

Mi jellemzi a SPT.hipTM gyógytornát?

 • Különféle hosszúságú gyakorlatsorok
 • Összesen 5 különböző gyakorlatsor (az első kettőből két változat)
 • Változatos kivitelezés. (ágyon, talajon, álló helyzetben)
 • Eltérő nehézségű gyakorlatsorok
 • Kiváló szakmai kritériumok
 • A teljes műtét utáni rehabilitációt végigkísérő gyakorlatsorok, amelyek a felépülés után is biztosítják a helyes csípőprotézis gyógytornát

 

Pár megjegyzés a gyógytornával kapcsolatban

A rehabilitáció első felében az Alfa, Béta gyakorlatsorokra lehet tornázni. Mindkét gyakorlatsorból két változatot készítettünk, attól függően, hogy a protézis a bal vagy a jobb csípőben helyezkedik el. Ha mindkét csípőt műtötték, akkor azt tekintjük érintettnek, amelyikben frissebb volt a beavatkozás. Közvetlenül a műtét utáni időszakban, nem mindegy, hogy melyik végtaggal kezded a tornát és ezért van ez a megkülönböztetés. (Erről bővebben tájékozódhatsz a kézikönyvben.) A rehabilitáció második felében a Gamma, Delta illetve Bónusz gyakorlatsoroknál már nem teszünk különbséget. Még később a rehabilitáció lezárulásával már bármelyik gyakorlatsorra lehet tornázni.

 

Én már rég túl vagyok a rehabilitáción. Nekem is kell ez a gyógytorna?

 

Semmi sem kötelező, ez csupán egy lehetőség. A gyakorlatsorokat a gyógyulást követően is használni lehet. Az SPT.hipTM mindennapi, illetve rendszeres használata biztosítja a csípő megfelelő átmozgatását, erősítését. Rajtad múlik, hogy „karbantartó” céllal a felépülés után is használod ezt az összeállítást, vagy ez esetleg már kevésbé fontos számodra. Egy biztos: Az SPT.hipTM révén többféle gyakorlatsorra változatosan tornázhatsz a rehabilitáció után is.

 

Kik vettek részt és hogyan készült az SPT.hipTM gyógytorna?

Legnevesebb szakemberek, kiváló szakorvosok, gyógytornászok segítségével (Dr. Zsiros Lajos PhD, Dr. Böröcz István PhD, Prof. Dr. Hangody László, Duska Zsófia, Erdélyi Mária, Kőrös Renáta, Schneider Kata). Rendkívül megtisztelő volt számomra, hogy a Magyar Gyógytornász-Fizioterapeuták társaságának elnöke, Egyed Márta írt ajánlást az anyaghoz. E mellett még számos szakember volt segítségemre. A kézikönyv több mint 200 különböző grafikai rajzos illusztrációt és részletes instrukciókat tartalmaz a gyakorlatokkal kapcsolatban. Fontos szabályokról és egyéb nélkülözhetetlen tudnivalókról is alaposan tájékozódhatsz.

A felvételek exkluzív környezetben, profi filmkészítő szakemberekkel készültek. Az utószinkronra Seszták Szabolcs színművészt tudtuk felkérni, így tisztán érthető, kiváló minőségű felvételekre tudsz tornázni az otthonodban. Röviden úgy foglalnám össze, hogy az egész anyag készítése során végig a legmagasabb színvonal lebegett a szemünk előtt.

 

Van már csípőprotézisem és hamarosan a másik csípőmbe is kapok. Így is tornázhatok?

Igen. Mint azt korábban olvashattad, a protézis helye a műtét utáni első időszakban fontos tényező, mivel nem mindegy, hogy melyik végtaggal kezdjük a gyógytorna gyakorlatokat. E miatt az 5 gyakorlatsor közül az első kettőből (Alfa, Béta gyakorlatsorok) két változatot készítettünk. (Összesen tehát 7 gyakorlatsort tartalmaz az anyag) Az Alfa és a Béta gyógytorna gyakorlatsorokat úgy készítettük el, hogy az egyik esetben a jobb, a másik esetben a bal csípőben van a protézis. (Még egyszer: Ha mindkét csípőt műtötték, akkor azt tekintettük érinttetnek, amelyikben frissebb volt a műtét.)

Ezek mellett azonban még nagyon sok egyéb feltételt is figyelembe vettünk. Röviden és tömören az alábbi mondattal lehet jellemezni az SPT.hipTM-et, azaz a gyógytorna kézikönyvet és DVD lemezt.

„Profi csípőprotézis torna az otthonodban!”

Ha több információra lenne szükséged, akkor kattints a rövid bemutatóra a kézikönyvből. A tartalomjegyzéken kívül, néhány bemutató oldalt találsz benne a könyv különböző részeiből.

vagy ha szeretnél belenézni a gyógytornákba, akkor kattints a képekre a rövid részletetekért.

 

Alfa jobb
Alfa bal
Béta jobb
Béta bal
Gamma
Delta
Bónusz

 

Gyógytorna előzetes
Werk film (forgatási kulissza felvételek)

 

Rendben van. Érdekel! Mennyibe kerül?

Nagyon hosszú és fáradságos munka eredménye a „Mindennapi gyógytorna csípőprotézissel”, vagy más néven SPT.hipTM. Hidd el, hogy a kezdetekkor nem gondoltam volna, hogy mennyire sokrétű és összetett feladat lesz az anyag elkészítése. Ez számodra talán kevésbé érdekes, de azt bizonyára megvizsgálod, hogy milyen lehetőségek vannak az otthoni csípőprotézis gyógytornára. Természetesen a legjobb lehetőség, ha gyógytornász szakember jön az otthonodba és egyénileg foglalkozik veled. Amennyiben ez számodra nem jelent problémát, akkor mindenképp ezt javaslom. Ha azonban erre nincs lehetőség, vagy esetleg csak alkalmanként tudod megoldani, akkor az általunk összeállított anyag jelenthet megfelelő alternatívát.

Mindezeket figyelembe véve, a kézikönyv DVD melléklettel (SPT.hipTM) ára 5.900 Ft + posta költség(1.595 Ft)

Fizetési mód. Utánvétellel, a számla a dobozban lesz.

 

 

Csomagajánlat!

Ha a csípőprotézis kiadványt, a gyógytornát, a meditációt és a 120 kérdés/válasz-t egyszerre, azaz csomagban rendeled meg, akkor az együttes kedvezményes ár:

14.500 Ft + posta költség (1.595 Ft)

Így az eredeti árhoz képest 3.100 Ft-ot spórolsz! A postaköltséged pedig pontosan annyi, mintha csak egy terméket rendelnél meg.

 
Ha további információt szeretnél a kiadványról, akkor kattints ide.

Ha további információt szeretnél a 120 kérdés/válaszról, akkor kattints ide.

Ha további információt szeretnél a meditációról, akkor kattints ide.


Nekem ez nem elég, mert nulla kockázatot szeretnék!!!

OK! Interneten keresztül történt rendelés esetén 100%-os pénz visszafizetési garancia 30 napig

Ugyanúgy, mint más termékeink esetében, ha úgy érzed, hogy az SPT.hipTM nem nyújtott számodra semmi hasznosat és nem segíti a mindennapjaidat, akkor 30 napon belül nyugodtan visszaküldheted nekünk, és mi 100%-ban visszatérítjük az árát. Nem kérdezünk, nem akadékoskodunk, UTALUNK! Ez a lehetőség a csomagajánlatainkra is vonatkozik.

 

Ha a fentiek alapján úgy gondolod, hogy érdemes beszerezni a gyógytornát (SPT.hipTM ), akkor kattints most, a lent található „kosárba teszem” ikonra és hamarosan küldjük Csípőprotézis gyógytornát!

Vélemények (0)

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Csípőprotézis gyógytorna SPT.hipTM”értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.