Csípőprotézis kiadvány SBK.hipTM

2.900 Ft

  • Csípőprotézis műtét előtt állsz?

  • Szeretnéd tudni mi vár rád a műtét során?

  • Nagyon fáj már, de idegenkedsz a protézistől?

  • Tudni szeretnéd, hogy miből van a protézis?

  • Nem tudod, hogy hogyan dönts?

 

Szakmailag ellenőrzött tájékoztató kiadvány, egy műtött páciens szemszögéből

Biztos, hogy számtalan kérdésed van, csakúgy, mint nekem, a műtétet megelőzően, 2008-ban, egy hónappal 35-ik születésnapom előtt. Persze addigra már sokat tudtam a protézisről, de a kérdések olyanok, hogyha egyre választ kapunk, rögtön a helyére ugrik kettő. Bizonyos értelemben sokként ért a műtét, de azt hiszem ez teljesen normális és általános reakció. Nem hiszem, hogy lenne olyan ember, aki nyereményként fogadná a csípőprotézis beültetést.

Úgy gondolom, mindannyian hasonlóan reagálunk. A protézis traumája egy csapásra elindítja bennünk az ellenreakciót, és mindent megteszünk azért, hogy elkerüljük a műtétet. Legalábbis nálam így volt. Visszatértem a rendszeres gyógytornához, úszáshoz, kipróbáltam a legújabb csodaszereket, alternatív terápiákat, élelmiszereket, köztük egy olyan rettentő ízű kapszulát, melynek említésére is beleborzongok.

Van, akinél ez működik, és el tudja kerülni, vagy legalábbis halasztani a műtétet. SZUPER! Gratulálok és Örülök neki!!!

A protézis mumus megtette hatását, és végre szánt magára annyi időt, ami az egészségesebb élethez szükséges.

Ugyanakkor sokan vannak, akik a protézist nem tudják elkerülni, és amikor már szinte elviselhetetlen a fájdalom a műtétet választják. Én is így tettem, és közben arra is rájöttem, hogy a protézis talán nem is mumus, sőt akár pozitív alternatíva is lehet. Teljesebb, egészségesebb élet jelenthet.Márpedig ez nem egy utolsó szempont, és ezzel szerintem mindenki egyetért.

Értem, de tulajdonképpen, miről is szól ez a kiadvány?

Mindarról, ami páciensként felmerülhet benned akkor, amikor csípőprotézist javasolnak. Ez a kiadvány tehát nem vizsgálja, hogy mi vezetett a műtéthez, hiszen ennek számos oka lehet. Itt arról kapsz információt, hogy
• milyen protézisek vannak,
• meddig lehet őket használni, és ezeket milyen tényezők határozzák meg.
• hogyan kell felkészülni a műtétre, és
• hogyan zajlik a műtét.
• mi történik a műtét alatt, és utána.
• mennyi ideig tart a rehabilitáció. Stb.

Azaz,
Átfogó és közérthető információkat nyújt a csípőprotézis beültetés teljes folyamatáról.
Persze azért, röviden érintjük a megelőzés lehetőségét, illetve bemutatjuk a protézis történetét, és egyéb tényezőket. Sőt ha valaki nem tud dönteni, akkor azok számára objektív segítséget nyújtunk a biztos döntéshez.

Fő célkitűzésem az volt, hogy valóban hasznos, gyakorlati információkat nyújtsak, ráadásul úgy, hogy az anyagot, a terület vezető szakemberei, orvosok, és gyógytornászok ellenőrizzék.

Többet szeretnél? Akkor kattints a bemutató képekre a kiadványból

Szóval akkor kinek érdemes megrendelnie a kiadványt?

• Annak, aki érintett, és fontolgatja a csípőprotézis műtétet. Tudni szeretné, hogy milyen lehetőségek vannak. Mire számítson, és mit csináljon ahhoz,   hogy az optimális döntést hozza meg.
• Annak, akinek az édesanyját, édesapját műtik, és ezért szeretne tájékozódni.
• Annak, akinek közeli rokonát, vagy barátját fogják megműteni, és szeretné megismerni a lehetőségeket.
• És persze annak, akit pusztán kíváncsi.

Rendben.    Érdekel!     Mennyibe kerül?

Nagyon sokan és sokat dolgoztunk azért, hogy ez a kiadvány megjelenjen és színvonalasan tájékoztasson minden érdeklődőt. Hosszan lehetne ezt taglalni, de ehelyett csak annyit mondok, hogy hidd el nem volt egyszerű feladat.
Szeretném azonban, ha megvizsgálnál egy másik megközelítést is. Biztos vagyok benne, hogy egy nagyobb értékű vásárlás, pl.: egy új bútor, számítógép vagy autó beszerzése előtt te is tájékozódsz. Elmész egy bútoráruházba, autós újságot veszel, interneten böngészel, megkérdezed a barátaidat, szakmai fórumokon kérdezősködsz, azaz időt, energiát és pénzt fektetsz abba, hogy a legjobb döntést hozd meg.

Ha ilyen kérdésekben is tájékozódsz, akkor szerintem az információk beszerzése különösen fontos akkor, ha egy olyan döntés előtt állsz, amely közvetlenül és hosszú távon meghatározza életedet.

Mindezeket figyelembe véve, a kiadvány ára: 2.900 Ft + posta költség(1.595 Ft)
Fizetési mód. Utánvétellel, a számla a dobozban lesz.

BÓNUSZ
A kiadványban találsz egy kétnyelvű csípőprotézis igazolványt, amely repülőtereken hasznos segítség, illetve olyan helyeken, ahol fémérzékelő kapun kell áthaladni.

Két Mozijegy, de a popcorn és az üdítő már nem…..

Az információkat, adatokat természetesen össze lehet gyűjteni, és meg lehet szerezni másképp is. Nekem másfél év volt, mire beszereztem minden információt, sikerült utána járnom a különböző lehetőségeknek, és csak ezek után tudtam összeállítani a kiadványt.
Ezzel szemben, most Két mozijegy áráért olyan információkat kapsz, amelyek sokszorosan megtérülnek, mivel felkészült leszel egy olyan műtéten, amely jelentősen befolyásolja az életedet. Arról már nem is beszélve, hogy ebbe az összegbe a popcorn és az üdítő már nem is férne bele…

Fizetési mód. Utánvétellel, a számla a dobozban lesz.

Csomagajánlat!

Ha a csípőprotézis kiadványt, a gyógytornát, a meditációt és a 120 kérdés/válasz-t egyszerre, azaz csomagban rendeled meg, akkor az együttes kedvezményes ár:

14.500 Ft + posta költség (1.595 Ft)

Így az eredeti árhoz képest 3.100 Ft-ot spórolsz! A postaköltséged pedig pontosan annyi, mintha csak egy terméket rendelnél meg.

 

Ha további információt szeretnél a 120 kérdés/válaszról, akkor kattints ide.

Ha további információt szeretnél a gyógytornáról, akkor kattints ide.

Ha további információt szeretnél a meditációról, akkor kattints ide.


Nekem ez nem elég, mert nulla kockázatot szeretnék!!!

OK! Interneten keresztül történt rendelés esetén 100%-os pénz visszafizetési garancia 30 napig

Amennyiben úgy érzed, hogy a kiadvány nem nyújtott semmi hasznosat, semmi újat, és nem tudtál meg semmi plusz információt, akkor 30 napon belül nyugodtan visszaküldheted nekünk, és mi 100%-ban visszatérítjük a kiadvány árát. Nem kérdezünk, nem akadékoskodunk, UTALUNK! Ez a lehetőség a csomagajánlatainkra is vonatkozik.
Ha a fentiek alapján úgy gondolod, hogy érdemes beszerezni a kiadványt (SBK.hipTM ), akkor kattints most, a lent található „kosárba teszem” ikonra és hamarosan küldjük Csípőprotézis kiadványt!

Vélemények (0)

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Csípőprotézis kiadvány SBK.hipTM”értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.