120 kérdés/válasz a csípőprotézisről SQA.hipTM

4.900 Ft

  • Milyen lehetőségek vannak a csípőprotézis beültetés elkerülésére vagy késleltetésére?

  • Milyen főbb pontjai vannak a csípőprotézis műtétnek?

  • Milyen műtéti technikák vannak?

  • Mit jelent a minimál invazív beavatkozás?

  • A műtét után, mire kell ügyelni a munkavégzés során?

  • Miben segíthet a csípőprotézis műtét utáni gyógytorna?

 

Ha a fenti kérdések már felvetődtek benned, illetve további kérdésekre szeretnél konkrét válaszokat kapni, akkor neked szól a „120 kérdés és válasz a csípőprotézisről” kézikönyv CD melléklettel. Igen jól látod! 120 kérdésre kapsz választ!

Mit tartalmaz ez az anyag?

Egy kézikönyvet és három audio-CD lemezt. A lemezeken a terület neves szakemberei válaszolnak tematikus formában a számukra feltett kérdésekre. A kézikönyv nem csupán a CD lemezek hanganyagát tartalmazza írásos formában, hanem ábrákkal, rajzokkal illetve egyéb megjegyzésekkel illusztrálja a teljes összeállítást. Közvetlenül, azaz első kézből kapsz válaszokat a terület elismert szakembereitől.

Hogyan készült az összeállítás?

Számos orvos, gyógytornász, nővér és nem utolsó sorban páciens, véleményét meghallgattuk és összeírtuk a lehetséges kérdéseket a csípőprotézissel kapcsolatban. Ezután a kérdéseket gondosan átnéztük, feldolgoztuk, majd végül különböző témacsoportokra osztottuk. Ezekben a csoportokban, vagy más néven szegmensekben 30 kérdést tettünk fel az adott szakembernek, sőt létrehoztunk egy bónusz lemezt is. A hangfelvételeket az egyik legkorszerűbb hangstúdióban vettük fel, professzionális stúdió technikával és magasan képzett hangmérnökök segítségével. A felvételeket nagyon jó hangulatban készítettünk és számos humoros, emlékezetes pillanat fűződik a közös munkához. A kézikönyv profi grafikusok rajzaival és magasan képzett nyomdai szakemberek együttműködésével készült.

Hogyan épül fel az anyag és kik válaszolnak a kérdésekre?

A különböző szegmensekre nemzetközileg elismert szaktekintélyek válaszolnak, akik a csípőprotézis területén kiemelkedő szerepet töltenek be. A szegmensek az alábbi módon épülnek fel:

I. szegmens

Lehetőségek és prevenció, amikor még nem javasoltak csípőprotézist, de már hallott az eljárásról
30 kérdés Prof. Dr. Hangody László részére

II. szegmens

A csípőprotézis-műtét folyamata
30 kérdés Dr. Zsiros Lajos PhD részére

III. szegmens
Élet a csípőprotézissel, rehabilitáció
30 kérdés Dr. Böröcz István PhD részére
BÓNUSZ        IV. szegmens

IV/I. rész
Különleges technikák a csípőprotézis-beültetésben
15 kérdés Dr. Szabó István med. habil. részére

  1. IV/II. rész Csípőprotézis és gyógytorna

15 kérdés Duska Zsófia gyógytornász, humánkineziológus részére

 

A szakmailag megalapozott háttér lényeges szempont volt, melyre garanciát jelent a fenti szakemberek részvétele. A szakmai feltételek érvényesülése mellett, ugyanakkor arra is nagy hangsúlyt fektettünk, hogy az összeállítás a laikus érdeklődők számára is áttekinthető és könnyen követhető legyen. Az esetleg felmerülő szakkifejezések megértését a kézikönyv szótára tartalmazza, de az előadók arra is ügyeltek, hogy szakmai szakzsargont lehetőleg mellőzzék és szemléletes példákon keresztül, könnyen befogadható módon világítsák meg a csípőprotézissel kapcsolatos válaszaikat.

 

Van esetleg bemutató?

Természetesen. Ha több információra lenne szükséged, akkor kattints a rövid bemutatóra a kézikönyvből. A tartalomjegyzéken kívül, néhány bemutató oldalt találsz benne a könyv

különböző részeiből

Kézikönyv

vagy ha szeretnél belehallgatni a különböző szegmensekbe, akkor kattints a képekre a rövid részletetekért.

I. szegmens (Prof. Dr. Hangody László)

II. szegmens (Dr. Zsiros Lajos PhD)
III. szegmens (Dr. Böröcz István PhD)
Bónusz IV. szegmens I. rész (Dr. Szabó István med. habil.)
Bónusz IV. szegmens II. rész (Duska Zsófia gyógytornász, humánkineziológus)

 

Minden kérdésemre választ kapok?

Úgy gondoljuk, hogy színvonalas anyagot állítottunk össze és a válaszok megismerése révén részletes ismeretekhez juthatsz. Ha esetleg mégis maradna olyan kérdés, amire itt nem kapsz választ, akkor véleményünk szerint te már alaposan felkészültél erre a beavatkozásra. (Esetleg te is szakember vagy?) Akadhatnak olyan kérdések, amelyekre bővebben is lehetne válaszolni, illetve vannak olyan területek, amelyeket kevésbé érintettünk, de hidd el, hogy a kézikönyv a 120 kérdés és a közel két és fél órás hanganyag intenzív „masszív” tájékoztatást biztosít mindenki számára.

 

Ok, rendben! Érdekel, de mennyibe kerül?

Csakúgy, mint a többi termékünknél itt is alapos előkészítés előzte meg az végleges anyag kialakulását. A kéziratból közel 15 változat készült és a kérdések szerkesztése során számos véleményt vagy hozzászólást figyelembe vettünk. Komoly szervezést és rengeteg egyeztetést igényelt, hogy a szakorvosok részvétele mellett, az összes technikai, illetve egyéb szakmai feltétel rendelkezésre álljon. Nagyon sokan és nagyon sokat dolgoztunk a kézikönyvön illetve a hangfelvételeken, és hosszan lehetne sorolni a különféle nehézségeket és a közös munka mennyiségét. Úgy gondoljuk, hogy az összeállításnak köszönhetően alaposan és részletesen tájékozódhatsz a csípőprotézis beültetetés teljes témakörében.

 

Mindezeket figyelembe véve, a kézikönyv 3 CD-lemez melléklettel (SQA.hipTM) ára 4.900 Ft + posta költség (1.595 Ft)

Fizetési mód. Utánvétellel, a számla a dobozban lesz.

 

Csomagajánlat!

Ha a csípőprotézis kiadványt, a gyógytornát, a meditációt és a 120 kérdés/válasz-t egyszerre, azaz csomagban rendeled meg, akkor az együttes kedvezményes ár:

14.500 Ft + posta költség (1.595 Ft)

Így az eredeti árhoz képest 3.100 Ft-ot spórolsz! A postaköltséged pedig pontosan annyi, mintha csak egy terméket rendelnél meg.

 

 

Ha további információt szeretnél a kiadványról, akkor kattints ide.

Ha további információt szeretnél a gyógytornáról, akkor kattints ide.

Ha további információt szeretnél a meditációról, akkor kattints ide.

 

Nekem ez nem elég, mert nulla kockázatot szeretnék!!!

OK! Interneten keresztül történt rendelés esetén 100%-os pénz visszafizetési garancia 30 napig

Ugyanúgy, mint más termékeink esetében, ha úgy érzed, hogy az SQA.hipTM nem nyújtott számodra semmi hasznosat és nem segíti a mindennapjaidat, akkor 30 napon belül nyugodtan visszaküldheted nekünk, és mi 100%-ban visszatérítjük az árát. Nem kérdezünk, nem akadékoskodunk, UTALUNK! Ez a lehetőség a csomagajánlatainkra is vonatkozik.

Ha a fentiek alapján úgy gondolod, hogy érdemes beszerezni a „120 kérdés/válasz a csípőprotézisről” (SQA.hipTM) terméket, akkor kattints most, a lent található „kosárba teszem” ikonra és hamarosan küldjük számodra!

 

Vélemények (0)

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“120 kérdés/válasz a csípőprotézisről SQA.hipTM”értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.