Leírás 2015

II. Csípő-, és térdprotézis páciens fórum

Egy rendezvény azok számára, akik csípő-, vagy térdprotézissel kapcsolatban érintettek.

Cél:

Hasznos információkat adni a műtétre váró, illetve műtött páciensek részére.

 

Témák:

  • A 2013.-as rendezvényünkhöz hasonlóan lesz előadás a műtétről, a beültetés folyamatáról.
  • Nagyobb hangsúlyt fognak kapni azonban a megelőző illetve késleltető műtéti technikák. Ez azt jelenti, hogy szó lesz többek között a porcépítésről, porcsejt beültetésről, mozaik porcplasztikáról. Kitérnek arra, hogy mennyire hatásosak ezek a módszerek és mikor lehet alkalmazni őket.
  • A gyógytorna szerepét több szempont alapján fogjuk megvizsgálni és szó lesz a jelentőségéről a műtét utáni gyógyulásban.
  • Innovatív, minőségi protézisek és ezek alkalmazása Magyarországon. Milyen lehetőségeink vannak, illetve mire kell feltétlenül figyelni?
  • Magánkórházi ellátás. Miben különböznek a magánkórházak, mit kell tudni az ellátásról?

A páciensek első kézből, egy helyen kapnak komplex és részletes tájékoztatást a teljes témakörben.

Közvetlen kapcsolat:

A résztvevőknek most is lehetősége lesz arra, hogy az előadók részére kérdéseket tegyenek fel az előadások végén. A páciensek közvetlen információhoz jutnak, sőt olyan kérdésekre is választ kaphatnak, amelyekre eredetileg nem gondoltak.

 

Az előadásokról most nem készül hangfelvétel, ezért sajnos az elhangzottakat a későbbiekben nem tudjuk megosztani.

Időpont:

2015. február 28. 9:30 – 13:00 (két szünet a délelőtt folyamán)

Helyszín:

A budapesti Lurdy ház mozit terme, ahol kényelmes székeken („fotelekben”) tudja meghallgatni az előadásokat, és az összes egyéb technikai feltétel (hangosítás, világítás, szellőzés stb.) magas színvonalú.

Jelentkezés:

A jelentkezéshez csupán a nevét és az email címét vagy a telefonszámát szükséges megadnia. Lehetőség van arra, hogy egy email címmel többen is jelentkezzenek, ha ezt megírják a megjegyzés rovatba.

Erre azért van szükségünk, hogy lássuk mennyen jönnek, és mekkora termet foglaljuk le. Ne aggódjon nem fogunk folyamatosan leveleket írni Önnek, vagy telefonon keresni.

Archívum