Leírás 2013

INGYENES CSÍPŐ-, ÉS TÉRDPROTÉZIS RENDEZVÉNY

 

Téma:              „Minden információ a csípő-, és térdprotézisről”

 

Cél:                  Részletes tájékoztatást adni:

 • a műtétre váró pácienseknek
 • a megműtött pácienseknek, akik már túl vannak a rehabilitáción
 • azoknak az érdeklődőknek, akiknél a későbbiekben szóba jöhet a protézis műtét

 

Jellemzők:

 • Elsőként:

Első alkalommal kerül megrendezésre, egy országos rendezvény, a fenti témában. A rendezvény mindenki számára nyitott, bárhonnan jöhetnek érdeklődők. Egyre több páciens érdeklődik és részletes pontos információkat szeretne kapni, hiszen egy olyan műtétről van szó, amely a mindennapjaikat érinti. Az ingyenes csípő-, és térdprotézis rendezvény hozzájárul azokhoz a folyamatokhoz, amelyek egy újabb szintre emelik a betegtájékoztatást.

 • Egyedi megközelítés:

A rendezvény lehetővé teszi, hogy az

   • operációról,
   • az állami-, és magánellátásról,
   • a műszaki lehetőségekről,
   • valamint a rehabilitáció utáni mindennapokról

a terület vezető szakemberei adjanak tájékoztatást.

A páciensek első kézből, egy helyen kapnak komplex és részletes tájékoztatást a teljes témakörben.

 

 • Interaktív:

A résztvevők nem csupán meghallgatják az előadásokat, de kérdéseket tehetnek fel. Lehetőségük van arra, hogy közvetlen információkat kapjanak és a többi pácienssel közösen olyan kérdésekre is választ kapjanak, amire esetleg ők maguk nem gondoltak volna.

A rendezvényen olyan kérdésekre fog választ kapni:

Milyen az ellátás egy állmai kórházban? Milyen egy magán intézményben? Lehetőség van-e arra, hogy ne a területileg illetékes kórházban operálják? Milyen protézis típusok vannak? Milyen műtéti technikák vannak? Meddig jó egy protézis? Mire kell ügyelni a rehabilitáció után? Hogyan változtatja meg a mindennapokat a protézis? Hogyan lehet sportolni a protézissel?

És természetesen, még számos egyéb kérdésére választ kap a rendezvényen!

Helyszín: A budapesti Lurdy ház mozit terme, ahol kényelmes székeken („fotelekben”) tudja meghallgatni az előadásokat, és az összes egyéb technikai feltétel (hangosítás, világítás, szellőzés stb.) magas színvonalú.

A jelentkezéshez csupán a nevét és az email címét vagy a telefonszámát szükséges megadnia. Lehetőség van arra, hogy egy email címmel többen is jelentkezzenek, ha ezt megírják a megjegyzés rovatba.

Erre azért van szükségünk, hogy lássuk mennyen jönnek, és mekkora termet foglaljuk le. Ne aggódjon nem fogunk folyamatosan leveleket írni Önnek, vagy telefonon keresni.

Archívum