IV. Országos Ingyenes Csípőprotézis És Térdprotézis Rendezvény

„Egy rendezvény azok számára, akik csípő-, vagy térdprotézissel kapcsolatban érintettek.”

 

Időpont:

 

  1. május 26. Szombat 9:30 -13:05 óra (belépés 8:40-től)

Helyszín:

 

Lurdy Ház. A budapesti Lurdy ház mozit terme, ahol kényelmes székeken, „fotelekben” lehet meghallgatni az előadásokat, és az összes egyéb technikai feltétel (hangosítás, világítás, szellőzés stb.) magas színvonalú.

 

Cél:

Hasznos információkat adni a műtétre váró, illetve műtött páciensek részére. A páciensek első kézből, egy helyen kapjanak komplex és részletes tájékoztatást a teljes témakörben.

Korábbi nagysikerű rendezvényeinkhez hasonlóan negyedik alkalommal szervezzük meg országos rendezvényünket. Az előadásokat most is neves szakemberek fogják tartani.

A korábbi rendezvényeinkhez képest nagyon sok előadó lesz, és Szabó István professzoron kívül minden szakember először fog részt venni az általunk szervezett rendezvényen. Először Dr. Rádai Tamás fog beszélni a betegek jogairól, majd Dr. Gáspár Szabolcs ezredes a Honvéd Kórház szakorvosa mutatja be a klasszikus protézis beültetés teljes folyamatát, illetve kitér egy új protézis típusra is. Szabó István professzor a minimál invazív eljárásról ad pontos ismertetést. A Róbert Károly Magánkórház részéről Havasi Valéria és Dr. Szebeny Miklós beszél az ellátásról. A postoperatív fájdalomcsillapítás új lehetőségeiről Dr. Szabó Zoltán fog tartani érdekes előadást. Dr. Zahár Ákos egyenesen Németországból, Hamburgból fog jönni és a külföldi tapasztalatok mellett a revízióról fog beszélni. Végül egy páciens, sensei Major Tamás négy danos karate mester(!) – aki két csípőprotézissel él –meséli el tapasztalatait.

 

A korábbiakhoz hasonlóan, mostani rendezvényünkön is kézbe lehet venni csípő-, vagy térdprotéziseket, illetve előadásokat hallhat a magánellátással és a gyógytornával kapcsolatban.

Mostani rendezvényünkön, a tavalyihoz hasonlóan nem lehet az előadókhoz közvetlenül kérdéseket feltenni. A korábbi tapasztalatok azt mutatják, hogy ez nagyon meglassítja az előadások menetét. Viszont nem szeretnénk ezt a lehetőséget teljesen elhagyni, ezért a rendezvényre történő jelentkezés során megírhatja előre a kérdéseidet. A beérkezett kérdéseket átnézzük, és egységes keretbe foglaljuk. Úgy gondoljuk, hogy ebben a formában hatékonyabban tudjuk felhasználni a rendelkezésre álló időt.

Az előadásokról a program menüpontban tud tájékozódni.

Jelentkezés:

A jelentkezéshez csupán nevet szükséges megadni. Nem kötelező, de megadhatja email címét is. Lehetőség van arra is, hogy egyszerre többen is jelentkezzenek, ha ezt megírják a megjegyzés rovatba.

Erre azért van szükségünk, hogy lássuk mennyen jönnek, és mekkora termet foglaljuk le. (Ha megedta email címét, ne aggódjon, nem fogunk kéretlen email leveleket küldeni.)

Ha szeretne eljönni, akkor kattintson ide: jelentkezés

(A részvétel ingyenes, de kötelező regisztrálni!)